* Samsun Forum *
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

* Samsun Forum *

..::SAMSUN KARADENİZ GENCLİK::..
 
PortalliAnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 PAZI KAYGANA*

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
karawatan
4 YILDIZLI ÜYE
4 YILDIZLI ÜYE



Mesaj Sayısı : 449
Kayıt tarihi : 10/07/07

PAZI KAYGANA* Empty
MesajKonu: PAZI KAYGANA*   PAZI KAYGANA* Icon_minitimeSalı Tem. 10, 2007 5:22 pm


Yıkanıp, küçük parçalara ayrılan pazılar, ince doğranıp tuzlanmış soğanlar, nane, maydanoz, yumurta ve mısır unu ile karıştırılarak bir tavada iki taraflı kızartılır. Pazıya Lazca sotoliya, Trabzon Rumcası Lames, Giresun Türkçesinde ise Pezük adı verilir.
* Tüm Doğu Karadeniz
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
PAZI KAYGANA*
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» PAZI BURMALISI*

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
* Samsun Forum * :: YEMEK TARİFLERİ :: KARADENİZ-
Buraya geçin: