* Samsun Forum *
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

* Samsun Forum *

..::SAMSUN KARADENİZ GENCLİK::..
 
PortalliAnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 KAZ GÖĞSÜ (TATVAN)

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
karawatan
4 YILDIZLI ÜYE
4 YILDIZLI ÜYE



Mesaj Sayısı : 449
Kayıt tarihi : 10/07/07

KAZ GÖĞSÜ (TATVAN) Empty
MesajKonu: KAZ GÖĞSÜ (TATVAN)   KAZ GÖĞSÜ (TATVAN) Icon_minitimeÇarş. Tem. 11, 2007 2:32 am



Kazdan, her biri yüzer gram gelecek irilikte göğüs parçalarını ayırmalı. Bir dövecekle bunları döverek yassılaştırmalı.
Bir tavaya 40 gram margarin yağıyla iki çorba kaşığı zeytinyağını koyup ısıtmalı. Yağ ısınınca kaz göğüslerini içine atıp her yanlarını nar gibi kızartmalı. Kabın ağzını örtmeli ve kaz göğsünü 7-8 dakika daha pişirmeli. Kaz göğüsleri pişince bunları sıcak bir yerde tutulan servis tabağına almalı. Yanına sote edilmiş bir sebze koyduktan sonra sıcak sıcak servis yapmalı.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
KAZ GÖĞSÜ (TATVAN)
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
* Samsun Forum * :: YEMEK TARİFLERİ :: DOĞU ANADOLU-
Buraya geçin: