* Samsun Forum *
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

* Samsun Forum *

..::SAMSUN KARADENİZ GENCLİK::..
 
PortalliAnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 SAÇ KAVURMA

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
karawatan
4 YILDIZLI ÜYE
4 YILDIZLI ÜYE



Mesaj Sayısı : 449
Kayıt tarihi : 10/07/07

SAÇ KAVURMA Empty
MesajKonu: SAÇ KAVURMA   SAÇ KAVURMA Icon_minitimeÇarş. Tem. 11, 2007 2:33 am



MALZEME
2 Kilo kuşbaşı et
1 kilo patlıcan
1 kilo domates
Bir miktar dolmalık biber
HAZIRLANIŞI
Ateş üstüne oturtulan saçın içine etler konularak, su ile hallolunur. İyice piştikten sonra yağla kızartılır. Dilim dilim kesilen patlıcan, biber ve domates, bu ete ilave edilir. İyice kızardıktan sonra servis yapılır.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
SAÇ KAVURMA
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
* Samsun Forum * :: YEMEK TARİFLERİ :: DOĞU ANADOLU-
Buraya geçin: