* Samsun Forum *
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

* Samsun Forum *

..::SAMSUN KARADENİZ GENCLİK::..
 
PortalliAnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 SAÇ EKMEĞİ TATLISI

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
karawatan
4 YILDIZLI ÜYE
4 YILDIZLI ÜYE



Mesaj Sayısı : 449
Kayıt tarihi : 10/07/07

SAÇ EKMEĞİ TATLISI Empty
MesajKonu: SAÇ EKMEĞİ TATLISI   SAÇ EKMEĞİ TATLISI Icon_minitimeÇarş. Tem. 11, 2007 2:34 am



MALZEME
10 yumurta
Yarım kilo un
Bir miktar süt
Bal veya reçel
HAZIRLANIŞI
Bir kapta 10 yumurta kırılır unla iyice çırpılır. Süt ilave edilir. Daha sonra ateşe bırakılan saçın üzeri yağlanarak, ufak ekmekçikler halinde pişirilir. Bala veya reçele batırılarak yenir.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
SAÇ EKMEĞİ TATLISI
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» TEREYAGLI AYVA TATLISI(ERZURUM)

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
* Samsun Forum * :: YEMEK TARİFLERİ :: DOĞU ANADOLU-
Buraya geçin: